Organische appelazijn

Om gewicht te verliezen, moet je meer calorie├źn verbranden dan de calorie├źn die je inneemt. Supplementen alleen zoals appelazijn helpe je geen gewicht verliezen. Echter, het azijn kan je wel helpen met problemen die in verband staan met de spijsvertering. Houdt er hier wel rekening mee dat appelazijn sommige medicatie in de war kan brengen. Overleg daarom altijd eerst met je dokter voor je overgaat op het gebruik van dit product.

De organische versie van appelazijn

De organische versie van appelazijn is gemaakt van gefermenteerde appels net als de originele. Echter, deze heeft de mistige substantie onderin het flesje nog. Deze mistige substantie ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar dit bevat wel alle vitaminen, antioxidanten en enzymen die zo worden geprezen om hun helende werking.

Organische appelazijn verwerken in je dieet

Om behulpzaam te zijn in de spijsvertering is het van belang dat je meerdere malen per dag appelazijn tot je neemt. In de ochtend, een uur voor de lunch en een uur voor het avondeten, gemixt met water en honing voor de smaak. Je kunt het ook in dressings van je salade verwerken. Probeer eens een dressing van olijfolie, honing, citroensap, appelazijn en wat kruiden. Een laatste tip is om appelazijn vermengd met olijfolie als topping voor je popcorn te gebruiken. Een gezonde snack die je spijsvertering ook nog eens op weg helpt!

, , , , , , , , ,