Appelazijn en citroensap

Het lijkt alsof er elke dag een nieuw dieet de markt op komt voor mensen om te proberen. De meeste voorbeelden werken niet of werken slechts tijdelijk voordat je al snel weer op je oude gewicht zit. Het drinken van appelazijn en citroensap is populair, maar door onvoldoende onderzoek valt ook dit dieet daaronder. Snel effect, maar helaas maar tijdelijk…

Citroensap

Citroensap is al jaren als huiselijk medicijn gebruikt. Het bevat citruszuur en dit zou behulpzaam zijn bij een hoop kwaaltjes zoals acne en bij het verliezen van gewicht.

Appelazijn

Appelazijn is een welbekende remedie tegen problemen met het haar en de huid, maar het wordt ook gezien als product dat behulpzaam kan zijn het verliezen van gewicht. Het azijn zou wel vervelende bijwerkingen kunnen hebben zoals een pijnlijke keel en het verzuren van de tanden. Om deze reden is het azijn ook beschikbaar in vorm van supplementen.

Gezond gewicht verliezen

Hoewel een dieet met citroensap of appelazijn beiden heel effectief kan zijn, is het maar tijdelijk. Een gezondere manier om af te vallen is dan nog altijd het bijhouden van een gezond, gevarieerd dieet en voldoende sporten. Je kunt citroensap en appelazijn in je dieet verwerken. Ze zorgen er immers voor dat je je sneller vol voelt waardoor het makkelijker is om van vette snacks af te blijven. Zorg er dan wel voor dat het appelazijn en het citroensap niet het enige product is dat je tot je neemt.

Lees in het volgende artikel meer over hoe je effectief appelazijn in je dieet kan verwerken.

, , , , , , , , , , ,