Appelazijn tegen een slechte adem

Slechte adem kan veroorzaakt worden door onder andere dieet, gezondheidsproblemen en orale aandoeningen. Het hebben van slechte adem kan erg beschamend zijn en kan mensen die er last van hebben gevoelens van ongerustheid en irritatie geven. Tandpasta, mondwater, flossen en regelmatige tandartsbezoekjes kunnen de symptomen verminderen. Appelazijn is een grootmoeders remedies die wel eens wordt aangeraden.

Gebruik

Voor en na de maaltijd dient je een eetlepel appelazijn te drinken. Je kunt, als je dit makkelijker vindt, ook de appelazijn vermengen met een glas water en het vervolgens opdrinken. Het appelazijn verhelpt niet alleen de slechte adem, maar helpt ook je lichaam met de spijsvertering van het voedsel.

Hoe werkt het?

Appelazijn toevoegen aan je eten helpt met de spijsvertering van het eten. Het azijn werkt als een zuur in je maag die het voedsel af breekt. Veelal hebben mensen met een slechte adem last van een slechte adem, doordat hun maag over onvoldoende zuren beschikt om het voedsel op de juiste manier af te breken. Appelazijn kan hier dus bij helpen.

, , , , , ,