Tips voor het gebruik van appelazijnsupplementen

Appelazijn wordt niet alleen gebruikt in het op smaak maken van gerechten, maar bevindt zich ook in je keukenkastje om een andere reden: het helen van vervelende kwaaltjes. Hoewel het product de hemel in geprezen worden door de vorige generatie, zijn we er vandaag de dag wat skeptischer over. Het kan immers je tanden aantasten en wekt irritatie op bij de keel als je het drinkt. Gelukkig zijn er ook supplementen beschikbaar van het product. Lees hier hoe je die het beste kunt gebruiken.

Voedingsstoffen in appelazijn

Appelazijn bevat veel voedingsstoffen die een voordelige bijdrage kunnnen leveren aan je gezondheid. Zo bevat het verscheidenen antioxidanten, aminozuren, vezels en enzymen. Er kunnen nog meer voedingsstoffen worden gevonden in het product als men gebruik maakt van de variaties die niet gefilterd of gepasteuriseerd zijn. Deze kun je herkennen aan het mistwolkje onderaan het flesje dat het azijn troebel maakt als je het schud.

Potentiƫle voordelen van appelazijn

Appelazijn pillen kunnen volgens sommigen een hele hoop voordelen voor je gezondheid betekenen als je ze regelmatig neemt. Zo zou het het gehalte aan cholesterol in het lichaam kunnen verlagen en problemen met de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, kunnen verhelpen.

Mogelijke bijwerkingen

Het gebruik van de pillen neemt het probleem van de beschadigde tanden en pijnlijke keel weg die het appelazijn gewoonlijk veroorzaakt als je het in vloeibare vorm drinkt. Het gebruik moet echter wel in overleg met een dokter gebeuren, omdat het andere medicijnen die je misschien al gebruikt in de weg kan gaan zitten. Neem daarom je lijstje met medicijnen door met een specialist voordat je hier het appelazijnremedie aan toevoegt.

, , , , , , , , , ,